FAVORIETE PROGRAMMA’S

Betaalsysteem

Plug & Pay is een heel fijn betaalsysteem, waarmee ik zelf in no-time mijn eigen betaalpagina heb opgezet (na eerst heel veel gedoe met WooCommerce), en waarbij je heel makkelijk een kassakoopje of one-click-upsell toevoegt.

Landingspagina’s

Een landingspagina is de eerste pagina die jouw publiek krijgt te zien na het klikken op een link in je advertentie op social media. Deze pagina is na de advertentie zelf, dus héél belangrijk en voor een groot deel bepalend voor het succes van je advertentie campagne.

Het kan ingewikkeld zijn om zo’n pagina goed en mooi op te zetten vanwege alle links met bijvoorbeeld een webinarprogramma en een mailprogramma. Dit betekent dat dit vaak wordt uitbesteed, hetgeen extra kosten met zich meebrengt. Daarnaast gaat er vaak extra tijd overheen voordat de aanpassing is doorgevoerd, als je dit moet uitbesteden. En dat terwijl het bij het draaien van advertentiecampagnes juist zo belangrijk is om snel even iets te kunnen aanpassen, want je wil goeddraaiende advertenties ook niet uitzetten!

Verder kan je met LeadPages en InstaPages A/B splittests draaien zodat je verschillende teksten, afbeeldingen en opzetten naast elkaar kan testen binnen dezelfde advertentiecampagne.

Instapages en Leadpages zijn 2 programma’s die veel gebruikt en aangeraden worden door veel grote, bekende marketing coaches vanwege het gemak en de snelheid waarmee je zelf goed converterende landingspagina’s kan maken. Bovendien hebben ze templates die getest zijn door grote marketingnamen voor hun eigen weggevers en programma’s zodat je zeker weet dat je je pagina op een bewezen succesvolle manier opzet, want hun templates kan je ook weer gebruiken binnen LeadPages en InstaPages.

LeadPages is een top programma, perfect voor als je nog onder de ton per jaar omzet zit met je bedrijf. InstaPages is nòg veel uitgebreider dan LeadPages, maar daarom ook een stuk duurder. 

Of je nu kiest voor InstaPages of voor LeadPages: je landingspagina kan het verschil betekenen tussen wel of geen succes van jouw advertentiecampagne, dus in ieder geval de moeite waard om in te investeren!

Mail

Voor je mail ben ik persoonlijk fan van ActiveCampaign. Vanwege het gemak waarmee je het gebruikt, de labels die je aan members op je lijst kan hangen, zodat je meer inzicht krijgt in je klanten, waardoor je je aanbod beter kan afstemmen op hun behoeften. En het is een grote internationale partij waardoor het makkelijk te koppelen is aan andere programma’s.

 

Compleet pakket, inclusief online programma

Als je een compleet pakket wil waarin je website, je online academie, je mailprogramma en je webinarsoftware allemaal geintegreerd zijn, dan is Kajabi the way to go. De investering lijkt misschien in eerste instantie hoog, maar als je nagaat wat je normaal gesproken kwijt bent aan al die programma’s apart, blijkt vaak dat je met Kajabi goedkoper uit bent. Bovendien heb je geen omkijken meer naar updates en plugins. Alles wat je nodig hebt zit hierin en het super gebruiksvriendelijk. Start met een 14 dagen gratis probeerperiode en ervaar het zelf!