FAVORIETE PROGRAMMA’S

Betaalsysteem

Plug & Pay is een heel fijn betaalsysteem, waarmee ik in no-time een betaalpagina voor je opzet, en waarbij je heel makkelijk een kassakoopje of one-click-upsell toevoegt.

Landings- en salespagina’s

Een landingspagina is de pagina op je website waar je je aanbod doet. In het geval van een gratis aanbod, wordt dit een landingspagina genoemd. Bij een betaald aanbod noem je het een salespagina. Dit zijn de pagina’s waar je online marketing èn je hele bedrijf om draait, dus heel belangrijk om die goed neer te zetten. 

Het kan ingewikkeld zijn om zo’n pagina goed en mooi op te zetten vanwege alle links met bijvoorbeeld een webinarprogramma, een mailprogramma en een betaalsysteem. Dit betekent dat dit vaak wordt uitbesteed, hetgeen extra kosten met zich meebrengt, terwijl je kleine aanpassingen in de programma’s ook makkelijk zelf kan doen. Daarnaast gaat er vaak extra tijd overheen voordat de aanpassing is doorgevoerd, als je dit moet uitbesteden. En dat terwijl, zeker bij het draaien van advertentiecampagnes juist zo belangrijk is om snel even iets te kunnen aanpassen, want je wil goeddraaiende advertenties ook niet uitzetten!

Verder kan je met LeadPages A/B splittests draaien zodat je verschillende teksten, afbeeldingen en opzetten naast elkaar kan testen binnen dezelfde advertentiecampagne.

Het voordeel van Phoenix is dat je er je hele website mee kan opzetten, het zeer gebruiksvriendelijk is, en je krijgt Nederlandse ondersteuning van het IMU team. dat het makkelijk te koppelen is met Huddle (de software van de IMU om je online programma in op te zetten)

Of je nu kiest voor Phoenix of voor LeadPages: je landingspagina kan het verschil betekenen tussen wel of geen succes van jouw advertentiecampagne, dus in ieder geval de moeite waard om in te investeren!

Mail

Voor je mail ben ik persoonlijk fan van ActiveCampaign. Vanwege het gemak waarmee je het gebruikt, de labels die je aan members op je lijst kan hangen, zodat je meer inzicht krijgt in je klanten, waardoor je je aanbod beter kan afstemmen op hun behoeften. En het is een grote internationale partij waardoor het makkelijk te koppelen is aan andere programma’s.
(ActiveCampaign en Mailblue zijn hetzelfde programma.)

 

Online academie

De software van de IMU om je online programma’s in op te zetten en te delen met je klanten, is Huddle. Het is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijke voor je klanten èn voor jou.  Zonder extra plugins, handmatige updates en ander ‘gedoe’.

Website

De software van de IMU om je website in op te zetten en te delen met je klanten, is Phoenix. Het is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijke voor je klanten èn voor jou. Zeer SEO-vriendelijk. Met Nederlandse ondersteuning bij vragen. Met goed doordachte landings- en salespagina’s. En zonder extra plugins, handmatige updates en ander ‘gedoe’.

Kies je liever voor WordPress, dan is Divi (van Elegant Themes) een heel populair en fijn thema om mee te werken. 

 

Compleet pakket, inclusief online academie

Als je een compleet pakket wil waarin je website, je online academie, je mailprogramma en je webinarsoftware allemaal geïntegreerd zijn, dan is Kajabi the way to go. De investering lijkt misschien in eerste instantie hoog, maar als je nagaat wat je normaal gesproken kwijt bent aan al die programma’s apart, blijkt vaak dat je met Kajabi goedkoper uit bent. Bovendien heb je geen omkijken meer naar updates en plugins. Alles wat je nodig hebt zit hierin en het is super gebruiksvriendelijk. Start met een 14 dagen gratis probeerperiode en ervaar het zelf!