Succesvol adverteren op Facebook en instagram

voor coaches en trainers
Neem contact op
  • Ga je binnenkort een nieuwe challenge, webinar of weggever lanceren en wil je meer inschrijvingen?
  • Heb je het idee dat je er meer uit je Facebook of Instagram advertenties te halen valt?
  • Heb je je advertenties altijd zelf gedaan, maar ben je tot de conclusie gekomen dat je je tijd liever aan andere dingen besteedt? En ben je op zoek naar een expert die dit van je kan overnemen?

Ik help jou graag verder!

Ik heb al tientallen coaches, adviseurs en trainers geholpen met hun advertenties op Facebook en Instagram. Voor de promotie van hun gratis weggevers, challenges, webinars, events, workshops en online programma’s. Van een enkele advertentie tot complete funnels, waarmee je m.b.v. verschillende opeenvolgende advertenties je bereik onder je potentiële klanten vergroot en de relatie met hen steeds verder opbouwt, zodat ze uiteindelijk klant bij je worden.

We bespreken samen wat je precies wil bereiken met de advertenties en hoe je dat het beste kunt aanpakken. En vervolgens ga ik met mijn kennis van adverteren op Facebook en Instagram en online marketing voor je aan de slag om het maximale resultaat uit je advertenties te halen. Jij levert de content aan, ik redigeer nog hier en daar en geef tips, en ik zet de campagnes in Advertentiebeheer. Als de advertenties lopen, blijf ik ze natuurlijk monitoren, optimaliseren en bijsturen waar nodig. En ik houd jou op de hoogte van de resultaten.

Als je het adverteren liever zelf wil blijven doen, maar het fijn vindt als ik een keertje met je mee kijk en je tips geef voor betere resultaten, is dat ook een mogelijkheid.

Wat klanten zeggen…

Sinds 2018 doet Angelique de Facebook en Instagramadvertenties voor mijn online programma de Nederlandse GebarenChallenge. Het aantal deelnemers is vanaf dat moment gegroeid van 500 naar meer dan 30.000 deelnemers in 2021. Ze is absoluut geweldig in haar vak en een heerlijk mens om mee samen te werken. Ze is eerlijk, geeft helder advies en zal altijd ervoor waken dat jouw geld zo goed mogelijk besteed wordt. Als je de kans krijgt om met haar te werken, doen!

Bianca van der Horst

Oprichter Nederlandse GebarenChallenge

Ik mag me als één van de gelukkigen prijzen dat Angelique mijn FB Advertising doet. Eerst dacht ik dat ik dat zelf wel even kon ( dus not…) maar daar ben ik dus al snel van afgestapt. Voor Angelique is dit peanuts. Zij stelde alles voor mij in.
Ik ging in 7 dagen tijd van 1 inschrijving naar 208 inschrijvingen voor mijn webinar. WoW! En dat voor mijn 2e webinar! Voor mij absoluut de investering waard!

Suzanne Schmitz

HSP Coach bij Gewoon Jij Zijn

Angelique beheert mijn Facebook advertenties en als je het hebt over een expert dan is zij dat zeker op dit gebied. Ik vertrouw haar, ze denkt mee, ze staat altijd klaar voor mij. Dankzij haar heb ik al verschillende succesvolle challenges en online programma’s gelanceerd. Bij de laatste challenge hebben we in twee weken meer dan 3.300 inschrijvingen weten te krijgen, en dit ook nog eens voor een mooi advertentiebudget. Dus denk jij erover om je Facebook advertenties uit te besteden? Zij is de go-to expert.

Francisca van den Berg

Hormoon-Gewicht Expert

Angelique heeft me echt uit de brand geholpen op het moment dat mijn Facebook advertenties niet tot conversies leidden en ik nog maar een week had te gaan tot de start van mijn challenge. Binnen enkele dagen gingen mijn cijfers van heel slecht naar heel erg goed en heb ik exact op de deadline toch nog mijn doel behaald.

Jacklyn van de Vijver

Salescoach

Over Angélique

Ik ben een blij mens als ik coaches, trainers en therapeuten kan helpen om hun missie stevig in de wereld te zetten met behulp van Facebook advertenties. Om op hun beurt weer andere mensen te helpen en zo samen de wereld weer een beetje mooier te maken.

Naast adverteren op Facebook en Instagram en online marketing ben ik geïnteresseerd in veel dingen, zoals reizen, lekker en gezond eten, persoonlijke ontwikkeling, alternatieve geneeswijzen, en natuurlijk kinderen en hoe hun het beste te begeleiden op hun weg naar volwassenheid. Ik vind het ook leuk om daar steeds over te blijven leren. Ik lees dan ook graag en volg regelmatig een (online) cursus of opleiding op dat gebied.

Achtergrond

Nadat ik een aantal jaren in verschillende marketingfuncties had gewerkt, zette ik in  2012 de stap naar het ondernemerschap. In eerste instantie als coach. Maar bij het opzetten van mijn eigen praktijk, kwam daar mijn oude passie voor marketing weer om de hoek kijken. Want hoe zorg je er voor dat je klanten krijgt in je praktijk? Om me verder te verdiepen in die materie ben ik extra opleidingen, cursussen en workshops gaan volgen bij top business coaches in de Verenigde Staten en Nederland. Ik kon er geen genoeg van krijgen ???? Sinds 2015 ondersteun ik andere ondernemers bij hun online marketing. En toen ik begin 2017 startte met de opleiding Succesvol Facebook Adverteren bij Birgit Luijk, heb ik mij helemaal gespecialiseerd in Facebook Adverteren. Later heb ik ook nog haar cursus Facebook Advertentie Expert gedaan, en nu geniet ik er van om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bij Facebook Advertentie experts in de USA.

Ik vind het geweldig om mijn kennis van adverteren op Facebook en Instagram en online marketing met jou te delen. En zo jou te helpen om jouw bedrijf verder te laten bloeien en groeien! Ik ben er klaar voor! Jij ook? 

Laten we dan snel een gratis kennismakingsgesprek plannen om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen!