LEVEL UP YOUR BUSINESS

GAMEPLAN

Het gaat goed met je bedrijf en je hebt de wens om verder groeien. Je wil meer klanten helpen, maar daar heb je meer leads voor nodig… 🤔 Adverteren is dan een logische volgende stap.

In het Level Up Your Business traject zetten we in 4 maanden een strategie op om jouw business naar het volgende level te brengen. Door middel van converterende advertenties op Facebook en/of Instagram werken we strategisch en met cijfers onderbouwd toe naar … Ik ben jouw tijdelijke business partner, sparringpartner. Intense co-creatie.

We starten natuurlijk met het stellen van heldere doelen, zodat we beiden weten waar we naar toe werken. Daarna is het tijd om samen alle ins en outs van jouw aanbod en marketing activiteiten  door te nemen om te kijken wat er al is, en wat er eventueel nog gecreĂ«erd moet worden om je doelen te kunnen behalen. Ook bepalen we dan een slimme strategie om van volgers klanten te maken. We bepalen de KPI’s die ons helpen te bepalen of we ‘on track’ zijn of niet. En je verzamelt de relevante data vanuit het verleden, die ons helpen te bepalen wat redelijke verwachtingen zijn voor jouw funnel, en op die manier bepalen we hoeveel leads we nodig hebben voor het behalen van je doelstellingen, en wat daar voor nodig is vanuit de advertentie campagne die we gaan starten. Tenslotte maak ik een dashboard waarin ik de resulaten van de advertentiecampagnes voor je zal bijhouden en om alle KPI’s in de gaten te kunnen houden om te bepalen of we on track zijn.

Dan gaan we de advertentie campagne voorbereiden. We bepalen waar we mee willen gaan adverteren, en je gaat de benodigde advertentiematerialen verzamen en/of maken. 

Als die basis staat, kan ik gaan starten met adverteren. Ik richt je advertentie account op de juiste manier in, ik zet de campagne(s) op, waarbij ik verschillende onderdelen tegen elkaar test om tot de beste resultaten te komen. Als de campagne loopt blijf ik voordurend monitoren, bijsturen en optimaliseren. Wekelijks rapporteer ik de resultaten. Tijdens een maandelijkse call evalueren we de resultaten, kijken we of we op koers liggen of dat er bijgestuurd moet worden, en zo ja, waar dan. We bespreken de mogelijkheden tot optimalisatie en ik voer ze door in de advertenties. Wellicht dat er nog meer dingen getest kunnen worden.

 

En zo blijf ik de rest van deze 4 maanden toewerken naar ons doel en de best haalbare resultaten voor jou. Ik blijf testen, monitoren, bijsturen en optimaliseren waar nodig. Ik rapporteer over de resultaten en we houden de KPI’s in de gaten. Maandelijks hebben we een meeting waarin we de resultaten evalueren, analyseren waar de belangrijkste bottlenecks zitten, zodat we die kunnen gladstrijken/weghalen zodat de boel steeds beter stroomt. Daarbij kijken we niet alleen naar de verschillende onderdelen van de advertentie, maar als blijkt dat er ergens na de advertentie iets niet lekker loopt, pakken we ook dat aan. Denk aan een beter converterende landingspagina, een bedankpagina die mensen verder de funnel in helpt, een salespagina die doet wat hij moet doen, namelijk verkopen, en  misschien dat er aan het aanbod nog wat te sleutelen valt zodat het  beter aanspreekt.

Dan kan ik je het volgende pakket aanbieden:

  • Advies met betrekking tot de campagne die je wil opzetten: afbeeldingen/video’s, teksten, aanbod, benodigde webpagina’s
  • Inrichten advertentie account, doelgroepen, aangepaste conversies, etc.
  • Opzetten van 1 campagne met test van een beperkt aantal doelgroepen en advertenties
  • Als de campagne draait: bijsturen en optimaliseren gedurende maximaal 3 weken. 

Kosten: €750,-

 

Wil je een goede basis neerzetten voor een succesvolle funnel voor je bedrijf? 

Dan is het goed om daar minimaal 3 maanden de tijd voor uit te trekken. In die tijd kunnen we bijvoorbeeld één of meerdere weggevers in verschillende vormen testen, een campagne voor een vervolgaanbod opzetten, een retargeting campagne opzetten, uitgebreid testen van afbeeldingen, teksten en doelgroepen. Dit zal een op-maat-traject zijn waarbij we regelmatig contact hebben over de te volgen strategie op basis van de resultaten tot dan toe.  

Kosten: €1800,-

 

Wil je op doorlopende basis adverteren?

Dan is een abonnement the way to go.

Kosten abonnement: €600 per maand

Heb je interesse? Wil je meer weten? Dan wil ik je vragen om een aantal vragen voor mij te beantwoorden zodat ik kan bekijken wat precies jouw plannen zijn en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Vervolgens kunnen we dan een afspraak inplannen om samen te bellen of te Zoomen.