Jouw eigen succesvolle Facebook Advertentie in no-time online

Voor meer inschrijvingen voor jouw weggever, challenge of webinar

Adverteren op Facebook….. Je hebt er al zoveel verhalen over gehoord, zowel goed als slecht. Iedereen zegt dat het DE manier is om snel je bedrijf te laten groeien. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of misschien heb je het al eens geprobeerd, maar je hebt geen idee wat je doet. Je doet eigenlijk maar wat. En als je naar de resultaten van je advertenties kijkt, heb je eigenlijk ook geen idee of ze het nou goed doen of niet. Of wat je mag verwachten. Je hebt het idee dat je geld aan het weggooien bent. Dat moet toch beter kunnen? En soms denk je: dat adverteren op Facebook is niks voor mij…..

Maar wat nou als je een advertentie op Facebook kon zetten die wèl werkt?!

 

 Nobody reads ads

People read what interests them

Sometimes it’s an ad

~ Howard Gossage ~

 

Even voorstellen…

Ik ben Angelique van Cleef en als Facebook Advertentie Expert voor ambitieuze kennisondernemers hoor ik bovenstaande verhalen regelmatig terug.  Mijn klanten zijn vaak ondernemers die hun kennis online willen delen en  hun mailinglijst willen laten groeien of deelnemers voor hun challenge of webinar willen krijgen via Facebook (en Instagram). Afhankelijk van waar ze zijn met hun bedrijf en hun budget kan dit lopen van een paar honderd tot duizenden inschrijvingen.

Tot nu toe heb ik het adverteren altijd volledig van hun overgenomen, maar ik merk dat er ook mensen zijn die het liever zelf willen leren of voor wie volledig uitbesteden, om welke reden dan ook, nog een stap te ver is. Er zijn natuurlijk al veel prima online cursussen over Facebook Adverteren in omloop maar over het algemeen kosten deze vrij veel tijd om te doorlopen en zien mensen door de bomen het bos niet meer. Je leert hier eigenlijk Facebook Adverteren met alle toeters en bellen erop en eraan. Maar ik ben er van overtuigd dat je als ambitieuze ondernemer je tijd het beste kan besteden aan zaken die joúw expertise zijn. En dan zou je je tijd niet moeten willen besteden aan leren hoe je moet Facebook Adverteren. Maar omdat uitbesteden ook (nog) niet voor iedereen een optie is, heb ik deze training speciaal voor deze groep ondernemers opgezet, zodat zij hun tijd en energie enkel hoeven in te zetten voor wat zij nodig hebben. Zonder alle toeters en bellen die ze eigenlijk niet nodig hebben.

In deze training laat ik jou stap voor stap zien hoe ik een advertentie opzet voor mijn klanten om de juiste mensen op hun mailinglijst of in hun webinar of challenge te krijgen. Zonder teveel aan Facebook te betalen. Lijkt het jou interessant om dit na te kunnen doen?

Angelique heeft me echt uit de brand geholpen op het moment dat mijn Facebook advertenties niet tot conversies leidden en ik nog maar een week had te gaan tot de start van mijn challenge. Binnen enkele dagen gingen mijn cijfers van heel slecht naar heel erg goed en heb ik exact op de deadline mijn doel behaald.

Jacklyn van de Vijver

Salescoach

Dit levert deze training jou op:

Z

Je zet binnen 2 uur een professioneel opgezette Facebook advertentie online

Z

Geen gedoe en frustratie met de technische kant van het verhaal, omdat ik je in video's stap voor stap precies laat zien hoe je alles moet doet

Z

Je leert welke doelgroepen je het beste kan benaderen en hoe je die aanmaakt

Z

Je weet hoe je resultaten moet meten en hoe je deze kan beïnvloeden en sturen

Z

Je zet je advertentie zo op dat je kan meten hoeveel een inschrijving jou daadwerkelijk gekost heeft

Z

Als jouw advertentie niet oplevert, wat je gehoopt had, leer je waar je naar moet kijken om problemen op te lossen

Z

Binnen no-time de Facebook pixel op je website installeren

Z

Het geheim om veel likes en reacties onder jouw ad te krijgen

Z

Tips voor het schrijven van aansprekende teksten

Z

Niet langer geld weggooien omdat je weet wat je doet op Facebook en je resultaten meetbaar zijn

Z

Je bespaart uren, dagen, maanden tijd aan het zoeken naar de juiste manier en het oplossen van problemen. Tijd die je ook kan besteden aan het helpen van jouw klanten en/of het verder opbouwen van jouw bedrijf.

Wil je Facebook Advertenties die wèl werken?

Kies de optie die het beste bij jou past.

Dan staat ook jouw professioneel opgezette Facebook advertentie binnen no-time online!

Dankzij Angelique heb ik al verschillende succesvolle challenges en online programma’s gelanceerd. Bij de laatste challenge hebben we in 2 weken meer dan 3.300 inschrijvingen weten te krijgen, en dit ook nog eens voor een mooi advertentiebudget. Dus denk jij erover om je Facebook advertenties uit te besteden? Zij is de go-to expert.

Francisca van den Berg

Hormoon-Gewicht Expert

Veelgestelde vragen

Wat als ik opkijk tegen de techniek? Ik snap helemaal niks van Facebook Advertentiebeheer.

Ik laat alles zien in video’s, dus je hoeft alleen maar na te doen wat ik doe. En daarna is het een kwestie van vaker doen. En binnen no-time weet jij wat je weten moet om advertenties op te zetten als een Pro!

Hoe lang houd ik toegang tot de training?

Je behoudt onbeperkt toegang tot de video’s in de online academie. De gratis persoonlijke begeleiding stopt na 3 maanden. Als het goed is, heb je het dan wel onder de knie. Als je daarna toch nog meer ondersteuning wil, zijn daar natuurlijk ook mogelijkheden voor.

Is dit de zoveelste cursus die bij mij op de plank komt te liggen en waar ik niks mee doe?

Dat zou zonde zijn natuurlijk. Het is een kwestie van even een paar uurtjes tijd reserveren en ervoor gaan zitten. De training is zo praktisch opgezet als het maar zijn kan. Geen toeters en bellen. Alleen datgene wat jij nodig hebt om een advertentie op een professionele manier op te zetten. Als je de video’s stap voor stap volgt, ben je in een ochtendje klaar. En hoe vaker je het doet, hoe sneller het gaat!

Eerst dacht ik dat ik dat zelf wel even kon ( dus not…) maar daar ben ik dus al snel van afgestapt. Voor Angelique is dit peanuts. Zij stelde alles voor mij in. Ik ging in 7 dagen tijd van 1 inschrijving naar 208 inschrijvingen voor mijn 2e webinar ooit! WoW!

Suzanne Schmitz

HSP Coach bij Gewoon Jij Zijn

Wil je Facebook Advertenties die wèl werken?

Kies dan de optie die het beste bij jou past.
Dan staat ook jouw professioneel opgezette Facebook advertentie binnen no-time online!

Op deze online training zijn de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van toepassing.