OVER ANGÉLIQUE

Ik ben een blij mens als ik ambitieuze ondernemers kan helpen om hun missie stevig in de wereld te zetten met behulp van online marketing. Zodat zij op hun beurt weer meer andere mensen kunnen helpen en we zo samen de wereld weer een beetje mooier te maken.

Naast (online) marketing ben ik geïnteresseerd in veel dingen, zoals reizen, lekker en gezond eten, persoonlijke ontwikkeling, alternatieve geneeswijzen, en natuurlijk kinderen en hoe hun het beste te begeleiden op hun weg naar volwassenheid. Ik vind het ook leuk om daar steeds over te blijven leren. Ik lees dan ook graag en volg zelf regelmatig een (online) cursus of opleiding op dat gebied.

 

Achtergrond

Nadat ik een aantal jaren in verschillende marketingfuncties had gewerkt, zette ik in 2012 de stap naar het ondernemerschap. In eerste instantie als coach. Maar bij het opzetten van mijn eigen praktijk, kwam daar mijn oude passie voor marketing weer om de hoek kijken. Want hoe zorg je er voor dat je klanten krijgt in je praktijk? Om me verder te verdiepen in die materie ben ik extra opleidingen, cursussen en workshops gaan volgen bij top business coaches in de Verenigde Staten en Nederland. Ik kon er geen genoeg van krijgen….. Sinds 2015 ondersteun ik coaches, therapeuten en andere dienstverlenende ondernemers bij hun online marketing.