Boost Your Business traject 

Duur: 3 maanden

 

Wat is inbegrepen:

  • We duiken samen in jouw bedrijf, je ideale klant en je aanbod en ik stel een Online Marketingplan op dat strategische goed in elkaar zit en met een slimme planning voor de komende maanden
  • Inrichten advertentie account, doelgroepen, aangepaste conversies e.d.
  • In het Boost Your Business traject zijn de mogelijkheden om te testen een stuk uitgebreider: bijvoorbeeld verschillende weggevers, retargeting van warm publiek met een ander aanbod, meer testen van afbeeldingen/video’s, teksten en doelgroepen. Op deze manier zijn natuurlijk betere resultaten mogelijk dan bij een losse, eenmalige campagne.
  • We blijven de resultaten van je campagnes meten, analyseren en evalueren. Op basis van de resultaten blijven we je online marketing activiteiten doorlopend optimaliseren voor steeds meer inzicht en betere resultaten.

 Je investering: € 2500

 

 

Ontdek de kracht van adverteren voor jouw weggever, webinar of challenge

Duur traject: 4 weken

 

Wat zit er allemaal inbegrepen?

✅ Het inrichten van je advertentieaccount, de juiste doelgroepen instellen, aangepaste conversies instellen om jouw resultaten te maximaliseren, etc. Jij hoeft niet meer om te kijken naar alle technische zaken.

✅ Het opzetten van 1 krachtige campagne, waarbij ik een beperkt aantal doelgroepen en advertenties test om te ontdekken welke de beste resultaten opleveren. Jij levert teksten, afbeeldingen en/of video’s aan. Ik geef tips en redigeer waar nodig.

✅ Ik stuur continu bij en optimaliseer je advertenties gedurende de looptijd van je advertenties (max. 4 weken) voor maximaal resultaat.

✅ Ik hou je op de hoogte van de resultaten en overleg als er aanpassingen gewenst zijn.

Jouw investering:

€ 750 (+ advertentiekosten van minimaal € 300) 

Let op: Deze prijs geldt voor onze eerste samenwerking. Als je daarna blijft adverteren gelden mogelijk andere tarieven afhankelijk van je wensen.

Plan nu een strategiegesprek voor meer informatie!